Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

WWW.MEGALIDIS.GR
                 1ο χλμ Εσωτερικης Περιφεριακης Κομβος Λαχαναγορας
ΤΗΛ. 2310.75.25.25

ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ Κ. ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΜΕΓΑΛΙΔΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΟΥ!!!!
                            ΑΜΠΑΤΖΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ  &     ΑΜΠΑΤΖΙΔΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ

                  

2η ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑ ΝΑΟΥΣΑΣ                       ΕΤΟΙΜΟΙ???!!!
ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΕΦΤΑΣΑΝ.....ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΣΤΙΣ 11.00 ΤΟ ΠΡΩΙ  Η ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΤΟΝ 6ο ΓΥΡΟ  ΤΟΥ ΕΠΑΘΛΟΥ ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ 
Η Λ.Α ΝΑΟΥΣΑΣ ΣΤΟΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ 
Ο.Μ.Α.Ε (ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ) 
ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ.

ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ Ε.Π.Ε  ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΔΙΑΝΟΜΕΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΗΣ HYUNDAI, KIA, ALFA ROMEO & FIAT, ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗ Λ.Α ΝΑΟΥΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤ΄ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ.
  

Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012


ΑΓΩΝΑΣ ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑΣ
Η «ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ - NAOUSSA RACING CLUB» , διοργανώνει την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012, την ¨2η Δεξιοτεχνία Νάουσας¨ , η οποία προσμετρά στο Κύπελλο Δεξιοτεχνιών Βορείου Ελλάδος. Η δεξιοτεχνία θα διεξαχθεί στον εξωτερικό χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Νάουσας. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα Ι.Χ. αυτοκίνητα και φορτηγάκια με την υποχρέωση ο οδηγός να είναι κάτοχος διπλώματος οδήγησης , να έχει κράνος και πυροσβεστήρα και να είναι άνω των 18 ετών, όπως και προαιρετική αγωνιστική άδεια ετήσιας ή ημερήσιας διάρκειας ( license ) .

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 20:00 ή και την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 10:30 στον χώρο της Γραμματείας του αγώνα. Η καταβολή παραβόλου συμμετοχής , θα ανέρχεται στα 70 ευρώ μαζί με την ημερήσια αγωνιστική άδεια ( license ), ενώ για τους κατόχους άδειας ετήσιας διάρκειας ( license ) στα 50 ευρώ.


Οι ώρες του τεχνικού ελέγχου αυτοκινήτων, θα είναι :
Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου, από τις 14:00 έως τις 19:00 και
Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου από τις 09:00 έως τις 10:30.

Η εκκίνηση του αγώνα θα γίνει την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου στις 11:00. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθυνθείτε στα :

Γραφείο Τύπου Λ.Α.Ν. (Λέσχη Αυτοκινήτου Νάουσας)
Κ. Δημητριάδη 12 , 59200 , Νάουσα , Φαξ 2332027698

Τηλ Επικοινωνίας
Πρόεδρος κος.Τζιώνας Ιωάννης 6988922590
Τηλ. Δημ Σχέσεων & Τύπου 6985588511
Γραμματέας κα. Κοκοβίδου Σόνια 6977585741

       ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ
                             Η ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑ
                                       Λ.Α.Μ. ΣΕΡΡΩΝ





                  


          Με επιτυχία διεξήχθη, σήμερα Κυριακή 24 Ιουνίου, η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων Σερρών στην πίστα καρτ, παρά το δύσκολο της ημερομηνίας. Με θερμοκρασίες που  άγγιζαν τους 40 βαθμούς οι 18 αγωνιζόμενοι αλλά και οι οργανωτές έφτασαν στα όριά τους. 
Στο αγωνιστικό μέρος τα πράγματα εξελίχθηκαν χωρίς απρόοπτα  με τον Δημήτρη Καρατσομπαλίδη να κάνει χρόνο ημέρας και τον Κώστα Οικονομίδη να ακολουθεί με μόλις ένα δευτερόλεπτο διαφορά.  Με ενάμιση δευτερόλεπτο διαφορά έχασε την πρωτιά στην κατηγορία Γ’ και ο Γιώργος Σαλωνίδης από τον Πολύχρονο Προδρομίδη. Πολύ καλή και η εμφάνιση της Αντωνέλλας Αμπατζίδου, μοναδικής γυναικείας συμμετοχής,  που όπως φαίνεται εξοικειώνεται με τις δεξιοτεχνίες αλλά και την τεχνική που απαιτεί η BMW Cabrio.  
Τον αγώνα μετέδωσε ζωντανά μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του ο Σ.Ο.Α.Β.Ε.

ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
http://www.soaave.gr/images/stories/copypaste/telikaserres.pdf

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Ampatzidhs Giorgos & Ampatzidou Antonella